Varför ska du jobba hos oss?

Gillar du som vi att jobba i gränslandet mellan immateriella tillgångar och företagens affärsutveckling? Går du igång på att jobba i team med kollegor som adderar teknisk, juridisk och lönsamhetsutvecklande expertis där fokus är att identifiera, skapa och hantera immateriella tillgångar som leder till kommersiella framgångar? Vi älskar att tillföra affärsvärde genom strategier och processer som våra kunder verkligen kan använda i sin affärsutveckling.

Sök ett av de utannonserade jobben eller kontakta oss genom formuläret här nedan om du är intresserad av Bergenstråhle men inte hittar det perfekta jobbet just nu, vi kanske letar efter just din expertis och ditt engagemang?

Senior designjurist sökes till något av våra kontor i Sverige

Vi söker efter erfarna Senior Business Advisors

 

Vi söker efter en erfaren Head of Financial IP.

 

Vi söker en erfaren patentkonsult inom Life Science, t ex inom organkemi, biokemi eller molekylärbiologi.

 

Gör en intresseanmälan

Finns det ett jobb för mig hos Bergenstråhle?

Vi söker regelbundet efter nya kollegor som gillar att lotsa våra kunder mot starkare marknadspositioner och ny tillväxt. Ser du ingen utannonserad tjänst just nu som passar, hör av dig ändå.

Fyll i formuläret här till höger och skriv några rader i ett brev om dina tankar och ambitioner. Vi kontaktar dig så snart din intresseanmälan dyker upp!

Kort om Bergenstråhle & Partners

Bergenstråhle & Partners är en nytänkande och modern IP-rådgivare som tar väl hand om sina medarbetare och kunder. Vi tar en tätposition i utvecklingen av IP-branschen. Det är kul att vara med på Bergenstråhle & Partners spännande resa mot framtiden!

Fyll i formuläret och bifoga CV och brev som PDF.