Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Jag försöker cykla så ofta jag kan, jag cyklar lugnt så då är jag på kontoret strax före 8. Väl framme blir det en snabbdusch, ombyte och en stor kopp kaffe. Jag börjar alltid med att gå igenom mail, kalender och min komihåglista i onenote. Än så länge består arbetet mest i kundkartläggning, lära mig system och försöka skriva ner alla idéer till förbättringar jag kan komma på.

Lunch blir oftast med några kollegor på olika restauranger på söder. Jag brukar ta en fika någon gång på em, frukt och/eller en macka. Vid 5 snåret är det dags att byta om och cykla hem igen, då cyklar jag så snabbt jag kan, väl hemma kör jag ett 20 minuters träningspass utan vikter.

Vad är det du får göra i din roll som gör dig extra glad?

Jag blir glad av att jobba och lära tillsammans med alla duktiga kollegor, extra glad blir jag när jag får förtroende att hjälpa en kund att utvecklas.

Hur kom du i kontakt med Bergenstråhle från början?

Jag tog kontakt med Bergenstråhle och träffade Pär för att diskutera en kickbacklösning om jag hittade nya kunder från mitt bolag Cascelotte. Vart mycket imponerad av hur han beskrev Bergenstråhles framtid och kände att jag ville vara en del av den.

Vad är ditt stoltaste ögonblick?

Privat är jag väldigt stolt över mina barn och mitt barnbarn Livia. På Bergenstråhle är jag stolt över att jag snabbt kunde hitta en ny kund och leverera en bra tjänst redan efter några dagar.

Vad är det som sticker ut lite extra med Bergenstråhle?

Bra människor, bra affärsidé och härlig stämning!

Känner du att du nu har hamnat rätt med det du får göra på jobbet?

Absolut, känns helt perfekt för mig.

Favoritlunch?

Jag äter allt utom ägg och jag gillar variation, men sällskapet är viktigare än maten. Hittills har jag haft många trevliga luncher med kollegor på Stockholmskontoret, favoritlunchen är dock alltid en kundlunch 😊

Kontakta oss för rådgivning