Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Under dagarna stöttar jag mina kunder med finansiella IP frågor. Det kan röra allt från värderesor och värderingar till frågor om IP på balansräkningen. Vi satsar hårt på att utveckla området Finansiell IP, vilket gör det intressant att få vara delaktig.

Vad är det du får göra i din roll som gör dig extra glad?

Det är intressant att arbeta inom ett område man satsar på. Det står alldrig still utan det är en ständig progress. Sen är det ju självklart roligt att stötta kunderna och se vilket värde vi faktiskt tillför.

Hur kom du i kontakt med Bergenstråhle från början?

Bergenstråhle hittade mig via Linkedin.

Vad är ditt stoltaste ögonblick?

Inom tjänsteområdet Finansiell IP finns det alltid egenskaper att utveckla och förädla. Så varje steg framåt som vi i teamet tar gör mig stolt.

Vad är det som sticker ut lite extra med Bergenstråhle?

Bolaget har en bra grund för samarbete mellan expertområden som jag tror stärker oss i våra projekt. Vi har också en fin kultur där man trivs på arbetsplatsen. Torsdagsfikat är såklart en höjdpunkt i veckan.

Känner du att du nu har hamnat rätt med det du får göra på jobbet?

Det bästa i min roll som finansiell analytiker på Bergenstråhle är att jag får blanda mina erfarenheter inom affärsutveckling (i kundprojekten) med min Service Management-bakgrund (när vi utvecklar tjänsteområdet).

Favoritlunch?

Lasagne gör sig bra i matlåda men på en lyxig fredag kan jag unna mig en Pokébowl.

Kontakta oss för rådgivning