En erfaren IP-pionjär

Bergenstråhle startade redan 1934 och idag är vi en föregångare inom området immaterialrätt. Vi är en fullservicebyrå och rådgivare som hjälper våra kunder att identifiera och skapa immateriella tillgångar, hantera immaterialrättsportföljer och kommersialisera tillgångar och rättigheter. Framförallt är vi pionjärer när det gäller att tillföra affärsvärde genom strategier och processer som möjliggör Return On Innovation®.

Branschens bästa rådgivning

Bergenstråhle & Partners är inne i en stark tillväxt. Många företag vill jobba med sin IP i framåtsträvande processer och där de upplever en "inlyssnande" rådgivning som kan lotsa dem mot ett kontinuerligt ökande affärsvärde.

 

Att hantera immateriella tillgångar och immateriella rättigheter är komplext. Idag är vi ett 60-tal konsulter i en bra mix av teknik- och patentexperter, jurister, affärsrådgivare och värderingsexperter som samverkar i team och levererar marknadens bästa IP-tjänster och IP-processer. Vi är etablerade med kontor i Göteborg, Jönköping, Linköping, Värnamo, Skellefteå och Stockholm – hotspots för teknik och entreprenörskap.

Bergenstråhle lovar Return On Innovation®

Return On Innovation® är vårt varumärkeslöfte och samtidigt en komplett affärsprocess som gör det möjligt att mäta avkastningen på dina investeringar i IP. Processen lotsar bolagets IP-aktiviteter genom unika insikter och affärsutvecklande moment.

 

ROI-processen har alltid:

  • Ett investeringsperspektiv på hanteringen av dina IP-tillgångar.
  • Rådgivning med hög affärsrelevans för att du ska kunna ta bättre grundade beslut.
  • En värdekedja baserad på kontinuerliga affärsfördelar med IP.