Bergenstråhle & Partners är en fullservicebyrå inom immaterialrätt. Med immateriella tillgångar och rättigheter (kortfattat ”IP”) som företagens mest värdefulla egendom, har vi på Bergenstråhle en viktig uppgift att hjälpa våra kunder att skapa affärsfördelar från den IP som har strategiska eller finansiella värden. Dagligen hjälper vi våra kunder med rådgivning, affärsstrategier och rättighetshantering som en central affärspartner till våra kunder.

Vi söker ständigt efter nya talanger som vill göra skilnad. Om du, precis som vi, brinner för att hjälpa företag att utvecklas så ska du självklart skicka in en ansökan där du beskriver din bakgrund, utbildning och erfarenhet. Vem vet, kanske ses vi vid kaffemaskinen inom kort.

Vi vill vara din bästa arbetsgivare

Vi är en prestigelös grupp som har samarbete och trivsel som ledord. Vi befinner i en spännande framtidsbransch där det händer mycket och där Bergenstråhle & Partners dessutom har ett nytt sätt att se på IP och hur vi samarbetar med kunder. Hos oss är det tillåtande och tryggt.

Du erbjuds stor frihet att utveckla dig själv och rollen samtidigt som du får stöd av organisationen för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål.

För upplysningar om tjänsten eller rekryteringsprocessen:

Senior Talent Acquisition Specialist Tina Johnsson på telefon 079-101 74 64, tina.johnsson@bergenstråhle.se

Välkommen till Bergenstråhle.