Vår nyfikenhet driver oss framåt

Bergenstråhle skapar rätt förutsättningar för företag att utveckla sina immateriella tillgångar med fokus på långsiktighet och lönsamhet. Som kunskapsbolag inom IP är det en självklarhet för oss att hela tiden vara nyfiken på vår omvärld. Vad efterfrågas? Vilka beteenden ser vi i samhället? Hur kan vi stötta våra kunder och på så sätt bidra till en positiv samhällsutveckling?

Förtroendet från våra kunder ger oss energi att hela tiden utveckla vår kompetens och erbjudande. Vi vet att genom göra det lilla extra får vi deras tillgångar att öka i värde – markant.

0
Grundat
0 MSEK
Omsättning 2023
0
Kontor
0
Medarbetare

Våra medarbetare är vår styrka

Det ska kännas enkelt att vara kund hos Bergenstråhle. Oavsett om det gäller komplex rådgivning eller enklare ärenden ska man känna sig prioriterad. Ni kan alltid snabbt, via er personliga kontaktperson få tillgång till relevant spjutspetskompetens.

Genom att erbjuda en helhet där inget lämnas åt slumpen kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet med tryggheten att deras tillgångar är i trygga händer.

Bakom denna ambition finner ni självklart våra fantastiska medarbetare. Tillsammans bildar de ett lag som får anses unikt i branschen.

Vår kultur – en nyckel till framgång.

Nyfiken, pragmatisk, kompetent är några ord som brukar hamna överst när vi frågar våra kunder vad de associerar med Bergenstråhle. Man kan lätt tro att vi är en nystartad byrå som finner vår energi i att vara nykomlingar i branschen. Inget kunde vara mer fel. Bergenstråhle etablerades 1934. Vi håller som bäst på att förbereda vårt 90-årsjubileum. Under dessa 90 år har vi etablerat en stabil grund att stå på.

Vi har en tydlig kompass som vi inte kompromissar med. I väggarna finner ni höga doser av kompetens, kreativitet, samarbete och ansvarstagande. Detta kryddas av en vilja att hela tiden bli bättre. Vi utmanar oss själva, men även våra kunder att utveckla erbjudandet så att vi tillsammans, på bästa sätt möter dagens, och morgondagens behov.

Vid regnbågens slut ser vi oss som en självklar kraft när det kommer till att stödja innovation, lönsamhet och en positiv samhällsutveckling.