Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Pär Eliasson Zucco

Chief Executive Officer
010 750 07 51
par.eliasson@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

En glad italienare, där temperamentet kan skina igenom när jag ser barnen spela fotboll. Jag spenderar gärna lediga kvällar med familj och god mat, eller på resande fot i fjällen.

Erfarenhet och drivkraft

Bergenstråhle är ett kunskapsbolag, där jag arbetar med visionen tillväxt och skalbarhet. Att få möjligheten att se mina medarbetare trivas, och tillsammans revolutionera branchen, väcker mig med glädje och iver.

Chief Executive Officer

Pernilla Hammar

Chief Business Officer
010-750 07 51
pernilla.hammar@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Till vardags spenderar jag ledig tid med familjen, hund & häst eller med att träna. När jag får tillfälle besöker jag gärna en storstad, strand eller fjälltopp för att ladda upp med ny energi och skapa minnen med mina nära och kära.

Erfarenhet och drivkrafter

På Bergenstråhle & Partners är jag ansvarig för vår försäljning, våra kunder och vår marknadsbearbetning. Jag och mitt team av Business Advisors hjälper till att hitta lösningar för att skapa ännu större värde av våra kunders IP. Med strategisk rådgivning kan vi hitta möjligheter våra kunder inte tidigare haft. Jag drivs av utveckling och att ständigt förbättra, och av att skapa långsiktiga relationer med människor omkring mig.

Chief Business Officer

Peter Jacobsson

European Patent Attorney
0765-345 736
peter.jacobsson@bergenstrahle.se
 Kontor: Jönköping

Om

Jag är en aktiv person som gillar att röra mig i skog och mark på olika sätt. På vintern är det långfärdsskridsko och längdskidor som gäller (så länge vädrets makter vill). Övriga året springer jag, allra helst orientering, eller cyklar. Blandar även detta med en dos kultur som lite andlig spis.

Erfarenheter och drivkrafter

Jag jobbar som patentkonsult. Jag är dessutom partner på Bergenstråhle samt europeiskt patentombud. Mitt fokusområde är telekom- och mjukvarupatent men jag jobbar även inom många andra områden såsom mekanik, allt från inkontinensskydd till bilindustrin. Jag har 30 års erfarenhet i IP-branschen. Jag drivs av att hjälpa företag och enskilda att skydda och tjäna pengar på sin utveckling. Jag gillar särskilt att hjälpa till i strategiska frågor för mina kunder, frågor där jag på olika sätt kan hjälpa dem nå sina strategiska affärsmål med hjälp av IP. Jag gillar även att sätta mig in i, förstå och beskriva komplicerade tekniska lösningar.

European Patent Attorney

Petra Knoop Udén

Design Manager, Attorney at Law
petra.knoopuden@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg
Design Manager, Attorney at Law

Petter Øen

European Patent Attorney
073-640 45 44
petter.oen@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Norrman som trivs i naturen, både med och utan skidor på benen. Jag talar 6 språk och gillar att möta människor från hela världen. Familjen är viktig som bas i mitt liv.

Erfarenhet och drivkrafter

Europeiskt patentombud med erfarenhet från EPO som granskare inom medicinteknik. Skriver och handlägger patentansökningar, rådgivning och analys för freedom-to-operate, utformar IP-strategier, driver invändningar och tvister, behörig att representera inför enhetsdomstolen (UPC). Jag drivs av att hitta lösningar på mina kunders IP-utmaningar för att hjälpa dem skydda sina innovationer.

European Patent Attorney

Pontus Lundbladh

Patent Consultant
079-102 65 21
pontus.lundbladh@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

Om

Då jag har ett stort idrottsintresse spenderas min lediga tid ofta i löparspåret, på gymmet, på en diskgolfsbana eller på läktaren i allsvenska fotbollsmatcher.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle är som patentkonsult. Jag hjälper gärna dig att bygga upp en slagkraftig patentportfölj och att förstå det kommersiella värdet av era existerande patent. Med min tidigare erfarenhet som granskare patentverket samt arbete in-house arbete på storföretag har gett mig en god helhetsbild av området och jag diskuterar därför gärna strategi och best practice kring uppfinnings- och patenthantering.

Patent Consultant