Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Maria Immonen

IP Coordinator
076-821 00 69
maria.immonen@bergenstrahle.se
 Kontor: Värnamo

Om

Som de flesta andra tycker jag om att umgås med familj och vänner, speciellt mina barnbarn. Jag åker gärna och lyssnar på liveblues/rock och på lediga kvällar sitter jag ofta framför TV:n och myser.

Erfarenhet och drivkrafter

Jag började 1987 i branschen och arbetar som koordinator i alla typer av immaterialrättsliga ärenden och har mycket kontakt med kunder. Till mig kan du komma med dina frågor, kan jag svara gör jag det, annars kopplar jag ihop dig med rätt person hos oss. I min roll som delägare har jag en drivkraft i att vara med och föra vårt bolag framåt för att vi tillsammans med våra kunder ska bli framgångsrika.

IP Coordinator

Maria Parts

Attorney at Law
073-416 54 19
maria.parts@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Jag är driven person som vill ha många bollar i luften och mycket att göra. På min lediga tid tränar jag gärna, umgås med familj och vänner eller promenerar med hunden. Från november 2023 är jag föräldraledig.

Erfarenhet och drivkrafter

På Bergenstråhle arbetar jag som Affärsjurist med kommersiellt fokus och expertis inom allmän avtalsrätt. Jag råder kunder rörande bl.a. bolagsjuridik, avtalsutformning och förhandling samt compliance (GDPR, konsumenträtt o.s.v) och hjälper ofta till med licensavtal, återförsäljaravtal, allmänna affärsvillkor, konsultavtal, överlåtelseavtal och dylikt men även med efterlevnad av GDPR och konsumenträtt. Bergenstråhle är en full-service IP-byrå och våra kunder behöver inte anlita en annan byrå för rådgivning utanför det direkta immaterialrättsområdet.

 

Attorney at Law

Martin Sauer

European Patent Attorney
079-534 57 61
martin.sauer@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

På min fritid hanteras mestadels logistikfrågor kring unga familjemedlemmars aktiviteter,  däremellan kläms egen träning och avkoppling in. Mest i naturen och gärna i skogen, på havet eller bland berg och på snö. Mer matlagningsreels än matlagning men gärna det senare.

Erfarenheter och drivkrafter

Jag är partner, IP konsult och europeiskt patentombud inom vårt Mekanik/Elektronik team med en bred erfarenhet från själva skapandet av IP, till strategi och värderingsfrågor.

Som kundansvarig för ett flertal kunder drivs jag av utveckla deras möjligheter att skapa värde från sin IP och hjälpa dem att nå sina affärsmål. Rollen är spännande och med kundens affärer i fokus innefattar den bl a relationsbyggande, kundutveckling, ledning av kundteam och konsultarbete i uppdrag/projekt.

European Patent Attorney

Mats Eriksson

Senior Business Advisor
mats.eriksson@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm
Senior Business Advisor

Mikael Åström

Patent Consultant
079-100 28 98
mikael.astrom@bergenstrahle.se
 Kontor: Skellefteå/Luleå

Om

Min fritid spenderar jag helst med familjen i sommarstugan, men en del tid går även till flugfiske och jobba hemma i trädgården. Mitt teknikintresse innebär även en del timmar i garaget, med gamla mopeder och bilar!

Erfarenheter och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle är som sökexpert, främst inom mekanikområdet, och diskuterar gärna fördelar och möjligheter med dina nya innovationer. Det som är mest spännande med jobbet är att få vara bland dom första att ta del av allt nytt från uppfinnarna.

Patent Consultant