Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Hanna Malm

Financial IP Analyst
079-100 19 89
hanna.malm@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Min lediga tid består av att måla och träna. När jag får en lucka i kalendern, hittar du mig troligen med en resväska i handen på väg till skidorten eller något spännande resmål utomlands.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle är som Finansiell Analytiker, och jag diskuterar gärna frågor som rör din IP och innovation ur ett finansiellt perspektiv. Jag pratar ofta med mina kunder om värdet på bolaget och IP i samband med exempelvis investerardialoger, förvärv och exit.

Finansiell IP är en del av Bergenstråhles nya riktning och det är spännande att få vara med och bygga upp tjänsteområdet.

Financial IP Analyst

Hans Edin

Chief Marketing Officer
010-750 07 51
hans.edin@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Familj och musik tar upp det mesta av min lediga tid. En bra film är heller aldrig fel. Sommartid kan det bli en och annan golfrunda. Hellre än bra är mitt motto. Ett motto som hjälper mig mentalt efter ett slag ut i skogen.

Erfarenheter och drivkrafter

Mitt ansvarsområde hos Bergenstråhle är kommunikation och varumärke. Jag har haft förmånen att, i rollen som CMO, arbeta nationellt såväl som internationellt. Tillväxt, skalbarhet och ett tydligt varumärke är något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Att få vara med och påverka Bergenstråhle i den riktningen, tillsammans med mina kollegor, får mig att gå på jobbet med ett leende. Varje dag.

Chief Marketing Officer

Helena Åkesson

Patent Consultant
076-534 57 38
helena.akesson@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Vägen från kontoret går ofta rakt till symaskinen. Måla, sy, och all sköns pyssel kan sluka min uppmärksamhet i många timmar. Att vara kreativ ger energi till ny kreativitet, både i och utanför arbetslivet. Urstockholmare är jag dessutom, försök att inte hålla det emot mig!

Erfarenhet och drivkrafter

Jag är patentombud på Bergenstråhle, och min rådgivning har sin kärna i patent. Men, jag drivs av att förstå och förmedla samspelet mellan olika immateriella tillgångar, och den hävstången de ger varandra. Därför hjälper jag gärna er som står i startgroparna på er IP-resa att lista ut vilka tillgångar som kan komma att bli avgörande. Extra spännande blir det om vi pratar om materialvetenskap i allmänhet, och metallurgi i synnerhet!

Patent Consultant

Henrik Elofsson

Senior Business Advisor
079-102 19 54
henrik.elofsson@bergenstrahle.se
 Kontor: Jönköping

Om

Återflyttad smålänning efter några år i Göteborg. Fritiden lägger jag helst på att laga mat, lyssna på musik och läsa. Ogillar att förlora i frågesport. Dagdrömmer om grönsvart Sm-guld.

Erfarenhet och drivkrafter

Med tidigare erfarenhet som entreprenör och i roller med utvecklings- och operativt ansvar trivs jag i tvärsnittet där strategi ska formas till taktik och agerbara mål. I rollen som Senior Business Advisor får jag en möjlighet jobba med kunden utifrån dess affärsmål och tillsammans identifiera var IP utgör en hävstång för att nå dessa. I tidigare roller har jag suttit på kundsidan och jag är stolt över att nu jobba med kollegor som vill och vågar utgå från kundens behov.

Senior Business Advisor