Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Camilla Hamrin

Trademark Manager, Attorney at Law
070-595 25 74
camilla.hamrin@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Under min cykeltur till och från kontoret över några av Stockholms alla broar njuter jag av den fantastiska utsikten över staden.

Erfarenheter och drivkrafter

I min roll som Trademark Manager är jag ansvarig för Bergenstråhle & Partners varumärkesaffär med fokus på affärsutveckling, kundrelationer och internt arbetsflöde.

Jag har lång erfarenhet av att upprätta och implementera varumärkesstrategier på lokal och global nivå, inklusive namngivningsprojekt, undersökningsuppdrag, riskanalys, ansökningsstrategier, registreringsuppdrag för varumärken och domännamn samt portföljoptimering. Jag har hanterat ett stort antal samexistens- och licensavtal samt invändningar, hävning och andra intrångsåtgärder.

Jag drivs av att förstå kundernas verksamhet och behov, och att stärka deras affärsverksamhet genom att bygga starka varumärken ur ett strategiskt och juridiskt perspektiv.

Trademark Manager, Attorney at Law

Charlotta Lindvall Blom

Patent Consultant
079-102 66 09
charlotta.blom@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

Om

Jag är en morgonpigg, träningsglad familjemänniska med en förkärlek för sommar och sol.

Erfarenhet och drivkrafter

Jag har en forskarbakgrund inom molekylärbiologi/neurofysiologi och min erfarenhet inom patentområdet gör det möjligt för mig att som patentkonsult på Bergenstråhle navigera genom komplexa regelverk för att säkerställa att mina kunder inom Life Science-området får det bästa skyddet för sina uppfinningar.

Patent Consultant

Christer Löfgren

Attorney at Law
079-100 12 32
christer.lofgren@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Har man en härlig familj, ett högintressant och spännande jobb som ger möjlighet till cykelpendling; samtidigt som man får som 6 dan lära ut judo och döma internationellt, samt träna till Vasaloppet och har lite husprojekt och påtande i trädgården, då har man det väldigt bra!

Erfarenheter och drivkrafter

Efter mer än 30 år i den fascinerande IP-världen, och marknadsrätten, har jag förmånen att få arbeta med alla typer av frågor och rättigheter, såväl administrativt som tvister. Därtill finns avtal och affärsstrategiska åtgärder/ tänkanden samt identifiering av tillgångar såsom företagshemligheter, på uppdragslistan. Att få möjligheten att hjälpa till och optimera effekten av allas prestationer, såväl start-up-företaget som det stora väletablerade, och träffa så många nytänkande människor är så uppfriskande.

Attorney at Law

Christin Serlow

Commercial Law Manager, Attorney at Law
079-102 66 77
christin.serlow@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Jag uppskattar att vara aktiv och tennis är den sport som sysselsätter mig mest på fritiden. Att umgås med familj och vänner är något jag prioriterar, gärna i samband med god mat och någon social aktivitet. Har jag tid över gör jag gärna något där jag får utlopp för min kreativitet.

Erfarenhet och drivkrafter

Jag har tidigare erfarenhet av olika branscher, såsom teknik- och konsumentbranscher. Jag drivs av att hitta lösningar på problem och här kommer min kreativitet och lösningsorientering väl till pass.

Jag har ansvar för Bergenstråhle & Partners tjänsteområde Affärsjuridiken, där allmänna avtalsfrågor, bolagsjuridiska frågor och andra frågor som är relevanta för kundernas verksamhet omhändertas. Självklart utgör riskbedömningar och strategisk rådgivning en naturlig del i rådgivningen. I fokus har vi alltid kundens affär. Affärsjuridiken är en del av Bergenstråhles nya riktning och det är utvecklande att bygga upp tjänsteområdet. Har ni frågor som rör er verksamhet är ni välkomna att kontakta mig.

Commercial Law Manager, Attorney at Law

Christina iLunden

IP Intelligence Consultant
079-104 99 09
christina.ilunden@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

Om

När jag är ledig hittar du mig troligen på gymmet, i yogasalen, i skogen eller renoverandes på mitt gamla torp. Restauranger, caféer, hotell och evenemang får ofta besök av mig i sällskap med nära och kära.

Erfarenhet och drivkrafter

På Bergenstråhle jobbar jag med IP Intelligence. Alla bolag har en relation till IP och jag pratar gärna IP med dig. Jag brinner för att hjälpa till att bygga strategier för att hantera IP så att du får mesta möjliga affär av den.

IP Intelligence är en del av Bergenstråhles tjänsteutbud och det är inspirerande att få vara med och växa både kunder och våra tjänster.

IP Intelligence Consultant

Christopher Nävås

Senior Business Advisor
079-102 53 16
christopher.navas@bergenstrahle.e
 Kontor: Göteborg

Om

Jag är en musikintresserad flugfiskare som gärna tar med familjen och hunden ut på tur i fjällen, skogen eller på havet.

Erfarenhet och drivkraft

Jag har en bakgrund som jurist med IP-specialisering. Hos Bergenstråhle arbetar jag med att stärka värdet i våra nya och befintliga kunders IP portföljer. Jag har som ambition att alltid se på kundens portfölj utifrån ett helhetsperspektiv där affärsnyttan av de olika tillgångar kommer i första rummet. Jag drivs av att hjälpa våra kunder att bygga en långsiktigt hållbar kunskapsdriven affär.

Senior Business Advisor