Registrera ditt varumärke: Genom att registrera ditt varumärke kan du hindra andra från att använda det utan din tillåtelse. Vi hjälper dig att hitta vad du ska skydda och hur du får ett skydd som passar just din verksamhet.

Säkra din online-närvaro: Det är viktigt att säkra din online-närvaro genom att registrera domännamn som är kopplade till ditt varumärke. Det kan hjälpa till att förhindra att andra använder ditt varumärke på nätet .

Använd rättighetssymbol: Genom att använda ® kan signalera att ditt varumärke är registrerat och visa för andra att de inte får använda det utan din tillåtelse. Genom att använda symbolen TM visar du att ordet eller symbolen används som varumärke.

Bevaka ditt varumärke: Det är viktigt att bevaka ditt varumärke för att upptäcka eventuella intrång eller missbruk av ditt varumärke. Vi kan hjälpa dig med en bevakning som gör att du kan agera snabbt.

Använd juridisk hjälp: Om du upptäcker intrång eller missbruk av ditt varumärke, kontakta oss för råd om hur du kan agera.