Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Veronika Olsson

Unit Manager IP Coordination
079-100 33 95
veronika.olsson@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Min fritid består mest av att vara med familjen och koordinera alla aktiviteter. Gillar att vara i skogen lika mycket som att ligga på en strand i något varmt land.

Erfarenhet och drivkrafter

Gruppchef för vårt IPM team och har arbetat inom IP området sedan 2010. Mitt team samordnar, planerar och hanterar alla våra kunders behov när det gäller IP-formalia och administration av patentvalideringar, varumärkesförnyelse, översättningar, recordals och mycket annat.

Unit Manager IP Coordination

Viktoria Bondegård

Financial Controller
079-102 59 78
viktoria.bondegard@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Jag är en positiv och målinriktad människa som gärna ägnar mina dagar åt kreativa och aktiva äventyr. Jag finner glädje i att utveckla mig själv i olika kurser, att lära mig nya saker och göra det mesta som får mig att må bra. Jag älskar även att resa, och åker gärna iväg och hälsar på mina vänner världen över.

Erfarenhet och drivkraft

Jag är Finance Controller hos Bergenstråhle. Där jag, med engagemang för våra kunder, ser till att ekonomin är i balans. Särskilt när det gäller intäkter och kostnader. Min passion ligger i att analysera ekonomiska data som omsättning och risk, implementera processer som ökar effektiviteten, och strukturera verksamheten för att optimera arbetet.

Financial Controller