Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Sofia Eriksson

Head of Legal, Attorney at Law
076-104 34 76
sofia.eriksson@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Jag är en naturälskare som hämtar energi på havet och i naturen men som också gillar stadens puls. Tycker om bad och båtturer i skärgården och njuter av att vara i fjällen, där jag gärna tar mig fram med vandringskängor eller skidpjäxor på fötterna. Min kreativa ådra märks mest vid spisen, där jag är en mästare på att trolla ihop en middag av det som råkar finnas hemma.

Erfarenhet och drivkrafter

Jag är Head of Legal på Bergenstråhle och arbetar med IP-rådgivning med huvudfokus på varumärken och strategisk rådgivning till svenska och internationella kunder. Jag har erfarenhet som jurist hos två andra IP-byråer, men också från utvecklingsintensiva organisationer där jag haft ledaruppdrag med fokus på digital tjänsteutveckling och innovation. Min drivkraft som rådgivare är att få arbeta nära kundernas behov och affärsmål och få vara med och bidra i utvecklingen av kundernas affärer.

Head of Legal, Attorney at Law

Susanne Permerius Persson

Head of IP Coordination
076-534 57 39
susanne.permerius@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

OM

På fritiden hittar du mig oftast i ett par träningsskor, på gymmet eller skogen. Och är jag inte där så sitter jag förmodligen i min lilla ateljé och knådar en lerklump eller syr en väska. Fast helst sitter jag under Mullbärsträdet i vår trädgård i Frankrike och filosoferar.

Erfarentheter och drivkraft

I min roll på Bergenstråhle har jag mycket nytta av min långa erfarenhet från att arbeta med IP från både myndighet och industri. Jag drivs av att jobba med förändring och ordning och reda. Att hålla utbildningar ligger mig också varmt om hjärtat. Jag och mitt team samordnar och hanterar IP-formalia och administration av patent, varumärken och design och vi ser till att din IP-portfölj alltid är uppdaterad och säker.

Head of IP Coordination