Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Nina Bywall

Attorney at Law
079-100 42 62
nina.bywall@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om Nina

Som kreativ person trivs jag att arbeta med händerna, vare sig det handlar om lera, stickning, trädgårdsarbete eller matlagning.

 

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle är som jurist, där mitt kärnområde och expertis finns inom varumärkesrätt. Jag stöttar mina kunder med deras generella IP-strategier, likväl som jag gärna diskuterar och rådgör närmare med mina kunder hur de praktiskt stärker värdet av sitt varumärke både på den digitala och den analoga plattformen.

Attorney at Law

Nina Karlsdotter Dahlin

Chief Human Resource Officer
010-750 07 51
nina.karlsdotter.dahlin@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

På fritiden hittar ni mig vid min brygga i Eriksvik för att putsa på motorbåten och åka på dagsturer i skärgård. Med på båten finns sonen Eric och Golden Retrievern Sigge. Musik, meditation och litteratur avnjuts gärna i hemmets harmoni framför brasan.

Erfarenhet och drivkrafter

På Bergenstråhle är jag Chief HR Officer med fokus på att skapa möjligheter och sunda arbetsmiljöer, där alla medarbetare och ledare kan växa och utvecklas. Viktiga värderingar för mig är respekt för medarbetarens bakgrund, empati och förståelse för olika situationer samt lyhördhet för individens behov. För bolagets bästa bygger vi ett modernt och framåtriktat HR-team för att attrahera och behålla dagens och morgondagens IP-hjältar.

Chief Human Resource Officer