Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Lars Estreen

European Patent Attorney
070-769 79 96
lars.estreen@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

När jag har tid så går jag en golfrunda, läser en god bok eller så tittar jag på någon bra serie. Semestern tillbringar jag helst på mitt landställe på Öland.

Erfarenhet och drivkrafter

Min grund har jag som patentkonsult inom elektronik och mekanik, där jag driver patentansökningar till patent men också är involverad i att försvara och angripa beviljade patent. Jag har andra strängar på min lyra och strategisk rådgivning till kunder blir en allt viktigare del av min vardag. Jag brinner också för att stötta kollegor i deras utveckling som IP-konsult.

European Patent Attorney

Lena Kåhre

IP Coordinator
072-569 24 11
lena.kahre@bergenstrahle.se
 Kontor: Jönköping

Om

På min lediga tid tar jag gärna en lång promenad i skogen eller vid vatten. En god bok och tid med familj och vänner uppskattar jag mycket, och en bra film ser jag helst med en stickning i handen.

Erfarenhet och drivkrafter

I rollen som IP-koordinator på Bergenstråhle administrerar jag allt som har med patent, design och varumärken att göra för våra kunders räkning. Jag har kontakt med myndigheter och ombud runt om i världen, och lär mig ofta något nytt. Det är intressant att få följa utvecklingen hos våra kunder, och jag ångrar inte att jag slutade som språklärare och började i branschen för 16 år sedan.

IP Coordinator

Li Li

Patent Consultant
079-101 82 12
li.li@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

På fritiden tittar jag gärna på utställningar, simmar och lagar mat. Jag gillar också att resa med min familj.

Erfarenhet och drivkrafter

Med en bakgrund som patenthandläggare och PCT-ansökningar hos kinesiska patentverket CNIPA, i kombination med flerårigt konsultarbete för det kinesiska patentombudet Xurun samt erfarenhet från ett patentsökningsföretag i Sverige, är jag en rådgivare för kunder som har ambitioner att lyckas på den svensk och kinesiska marknaden. Jag har en Master i telekom och expert inom patentinformation med förmåga att vaska fram affärsinformation från databaser. Jag skriver också patentansökningar, svarar på förelägganden och gör nyhets- och validitetsundersökningar och FTO:er.

Patent Consultant

Linus Plym Forshell

Patent Consultant
079-102 99 06
linus.plymforshell@bergentrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

På min lediga tid är jag ofta ute på aktiviteter i natur eller stad med min familj eller så umgås jag med vänner över en middag. När tillfälle ges tränar jag gärna.

Erfarenheter och drivkrafter

Som patentkonsult på Bergenstråhle hjälper jag våra Life Science-kunder att skriva patentansökningar och driva dessa ansökningar till beviljade patent vid olika patentmyndigheter runtom i världen. Jag drivs av att hjälpa kunden att omvandla sin uppfinning till ett beviljat patent och det ökade värde som detta ger.

Patent Consultant