Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Kai Lundin

IP Coordinator
079-100 33 24
kai.lundin@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om mig

Jag prioriterar balans i livet. Trots en stor familj på 7 personer ser jag till att hålla på med mina intressen som Zumba och finna återhämtning med händerna i jorden, trädgården eller på yogamattan. Jag åker gärna skidor med familjen och njuter av värmen i sydligare breddgrader. 

Erfarenhet och drivkrafter

Äntligen kan jag kalla mig en erfaren IP koordinator. Jag började jobba med affärsjuridiska frågor år 2006 under min praktik som paralegal och i min senare anställning i advokatbyrån. Därefter blev det inriktning på patentfrågor år 2008 fram tills nu. Jag har jobbat i stora företag med mycket volym och i medelstora företag. Min drivkraft är att min medverkan och påverkan uppskattas. Positiva kollegor gör mig effektiv! 

IP Coordinator

Karin Broman

Attorney at Law
karin.broman@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

OM

Född i Göteborg med rötterna i Höga Kusten. Får energi av att: segla, paddla kajak, åka skidor eller vandra. Hoppas förbättra: a) mitt golfspel och b) självförsörjningsförmågan genom växthus och trädgård.

ERFARENHETER

Mina erfarenheter rymmer flera år som bolagsjurist, chefsjurist med ansvar för juridik och IP, ett par år som egenföretagare (i affärsjuridik) och flera år som affärsjurist i konsultrollen, nu senast på Fondia. Jag har hanterat affärsjuridiska frågor utefter hela livscykeln i företag – i medgångar och i motgångar. Min drivkraft är framför allt nöjda kunder och att få stötta kunder på deras tillväxtresa med att skapa affärer och lönsam tillväxt med hjälp av deras IP/IA tillgångar.

Attorney at Law

Karolina Wiktorson

Head of Patent, European Patent Attorney
079-1028037
karolina.wiktorson@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Min lediga tid spenderas mestadels med min familj. Har två söner som gärna idrottar, så en hel del tid spenderas på diverse sportanläggningar. Förutom det gillar jag att träna, läsa och att resa. Finner det avkopplande att vara i trädgården och på golfbanan.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle är som Head of Patent och jag är även gruppchef för patentkonsulter inom Life Science, Kemi och MedTech. Jag har arbetat med immaterialrätt i över 15 år på både immaterialrättsbyråer och på industrisidan. Diskuterar gärna med våra kunder hur vi kan skapa de bästa patenträttigheterna som skapar värde för deras bolag!

Head of Patent, European Patent Attorney

Katrin Frymark

IP Coordinator
073-343 03 80
katrin.frymark@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

En stor del av min lediga tid spenderar jag vandrandes i naturen och jag har för det mesta en bok eller två på gång. Jag värderar också tid med vänner och bekanta där vi möts i samtal om livet över en kopp te eller en bit mat.

Erfarenhet och drivkrafter

I min roll som IP Coordinator på Bergenstråhle är jag del i en grupp som hanterar inkommande post, valideringar i Sverige samt överlåtelser och adressändringar. Jag tycker om, och strävar efter, att ge professionell, snabb och personlig service i det jag gör.

IP Coordinator