Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Jarmo Kääriäinen

Attorney at Law
jarmo.kaariainen@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

OM

En finne som pratar svenska. När jag inte jobbar så är det familjen som tar mest plats. Hinner med lite träning också. Viktigt med sund balans privat och yrkesmässigt.

ERFARENHETER OCH DRIVKRAFTER

Har jobbat med IP -frågor i 25 år. Genom åren har jag skaffat mig mycket erfarenhet och nya färdigheter. Jag brinner för att hjälpa entreprenörer att förstå och använda sina immateriella tillgångar strategiskt och som direkt stöd för att göra bättre affärer och därmed driva värdet på sina företag. Väsentligt är samarbete i kundteam hos Bergenstråhle där vi tillsammans proaktivt skapar värde för våra kunder.

Attorney at Law

Jenny Freding

IP Coordinator
079-102 75 05
jenny.freding@bergenstrahle.se
 Kontor: Jönköping

Om mig

Positiv person mitt i livet som gillar att läsa böcker, träna, baka, pussla och pyssla. Spenderar gärna tid med familjen, mina katter, och ägnar lagom mycket tid åt att jobba som volontär.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll är IP-koordinator. Att koordinera kundernas IP på bästa sätt. Göra patent-, varumärkes- och designansökningar, hålla koll på frister, hålla kontakt med kunder och ombud, samla in dokument, lämna in svaromål med mera. Har tidigare fem års erfarenhet av IP-arbete in house och har jobbat på Bergenstråhle sen oktober 2020. Drivs av ett högt tempo, en prestigelös arbetsplats, gemenskap, trivsel och lärande av varandra. Det är därför jag jobbar på Bergenstråhle.

IP Coordinator

Jessica Sjödahl

Chief Financial Officer
0736-50 55 00
jessica.stenbom@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

På fritiden hittar ni mig i naturen eller i ett idrottssammanhang, älskar promenader, skidåkning, golf, padel, handboll mm. Är jag inte där så lagar jag mat i goda vänners lag eller projekterar ett nytt husbygge.

Erfarenheter

Jag är ansvarig för Bergenstråhles finansavdelning, vi strävar efter att skapa en finansavdelning som ligger i framkant, som inte bara är en supportfunktion utan som är med och skapar värde, i våra relationer till kunderna, för våra medarbetare, genom våra processer och strategier. Jag drivs av att utveckla och effektivisera och hitta nya arbetssätt för bygga framgångsrika medarbetare och bolag.

Chief Financial Officer

Johan Nordkvist

European Patent Attorney
-
johan.nordkvist@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

Om

På fritiden håller jag på med veteranbilar här i Göteborg, eller befinner jag mig på min dalagård i Leksand.

Erfarenheter

Med snart 30 år i patentbranschen har jag erfarenhet inom mikroelektronik, mikrolitografi, mikrofluidik, additiv tillverkning, fordonsteknik samt drönarteknik för skogsbruk

European Patent Attorney

Johanna Severin

Human Resources, Administration, Work Environment
076-644 12 01
johanna.severin@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Från den livliga staden till min punschveranda i skärgården, där jag älskar att tillbringa mina lediga dagar. Där finner jag lugnet i att vara omgiven av naturen.
Att stressat stånka över stekpannor och kastruller, med härlig musik och skratt från nära och kära, ger mig lycka i vardagen.

Erfarenhet och drivkrafter

Jag är kontorsansvarig på Bergenstråhles alla kontor. Jag koordinerar, håller i administrativa uppgifter och har hand om nyanställning, hälsovård och interna projekt.

Human Resources, Administration, Work Environment

Jonas Kjellerstedt

Patent Attorney
070-569 24 08
jonas.kjellerstedt@bergenstrahle.se
 Kontor: Jönköping

Om

På fritiden är jag så mycket som möjligt ute i naturen, antingen till fots eller på mountainbiken. På sommarhalvåret är jag gärna i sommarstugan och framåt hösten och vintern blir det en och annan jakttur, lite skogsarbete och oftast en skidsemester per år.

Erfarenhet och drivkrafter

På Bergenstråhle har jag dubbla roller som Teamledare och patentombud och jag tycker det är extra spännande och intressant att träffa uppfinnare och utvecklingsteam för diskussion kring IP och innovation. Min bakgrund inom produktutveckling ser jag som en värdefull tillgång i dessa diskussioner både genom förståelse för produktutvecklingsprocessen samt de utmaningar som finns i att förstå uppfinnarna och innovationen samt översätta det till patentspråket.

Patent Attorney