Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Filippa Edcrona

Financial Accountant
079-101 38 38
filippa.edcrona@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

På min lediga tid försöker jag att läsa så mycket jag kan, upptäcka nya saker i min egen stad samt spendera tid med vänner och familj. Att resa är en stor passion, och drömmen är att utforska så mycket av världen som möjligt.

Erfarenhet och drivkrafter

Jag är redovisningsekonom på Bergenstråhles Finance-avdelning och jag ser till att både våra kunder och vi själva kan ha koll och ordning på ekonomin. Jag hanterar redovisningsflöden och ser till att mina kollegor kan fokusera på kundernas utmaningar och innovationsprocesser. Jag drivs av att arbeta brett och varierat med ekonomiska frågor och lägger stor vikt vid att alltid finnas till hands för ekonomisk vägledning.

Financial Accountant

Fredrik Gustafson

IP Coordinator
076-534 57 62
fredrik.gustafson@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

När jag inte är på jobbet så umgås jag med vänner, reser, äter god mat och tar alla chanser att komma ut och fiska. Jag läser mycket. Väldigt mycket. Kanske 30-35 böcker om året.

Erfarenhet och Drivkrafter

Efter en bakgrund på PRV och ZACCO men även med egen firma som Fotograf så började jag som IP Coordinator på Bergenstråhle för snart tio år sedan.

Jag trivs otroligt bra och vi har kul på jobbet, det är viktigt för mig. Mina ansvarsområden är inom Recordals, Valideringar och Posthantering.

IP Coordinator

Fredrik Rahm

Senior Business Advisor
079-102 46 38
fredrik.rahm@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Jag spenderar helst min lediga tid utomhus, i skogen eller i fjällen om jag får välja. Jag älskar vandring, både kortare och längre turer, helst med tält och så långt in i vildmarken som möjligt.

Erfarenhet och drivkrafter

Jag har bred erfarenhet från läkemedelsindustrin där jag framför allt fokuserat på att driva forskningsprojekt i preklinisk fas, men jag har även arbetat med immateriella tillgångar och med att bygga upp en IP-portfölj som en del av en effektiv affärsplan. Jag motiveras starkt av att arbeta tillsammans med kunder med strategisk rådgivning för att hitta nya vägar och nya lösningar som möter kundens behov – både på kort och lång sikt.

Senior Business Advisor