Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Emelie Apéll

Attorney at Law
079-100 42 72
emelie.apell@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

Om

Galen i musikaler, Malmöfalafel och Alla mot Alla. Lediga dagar spenderas helst utanför riksgränsen och gärna någonstans där jag inte varit förut!

Erfarenhet och drivkrafter

På Bergenstråhle arbetar jag som jurist och hanterar IP-frågor i vid mening. Jag hjälper våra kunder att fatta strategiska och affärsmässiga beslut kring hanteringen av deras immateriella tillgångar och den bästa rådgivningen kan ges när jag får vara nära kundens affär. Vidare hanterar jag bland annat ansökningsprocesser för varumärken och design, invändningsförfaranden och avtalsförhandlingar.

Attorney at Law

Emina Cehaja

Attorney at Law
073-239 10 04
emina.cehaja@bergenstrahle.se
 Kontor: Värnamo

Om

Jag har många intressen, däribland musik, språk, matlagning, serier och att resa. Hälsar på min familj och mina vänner utomlands så ofta jag kan, speciellt de som bor varmt.

Erfarenhet och drivkrafter

En erfaren jurist och konsult inom immaterialrätt. Arbetar dagligen med varumärken, design samt tvister, och har djup och bred kompetens i övrigt på immaterialrättsområdet. Hjälper våra företag att identifiera rättigheter men även därefter ta fram strategier för att skydda dessa på det sätt som bäst passar just det aktuella bolaget.

Attorney at Law

Erica Norlander

IP Coordinator
076-534 57 53
erica.norlander@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

OM

På min fritid spenderar jag mycket tid i min kolonistuga då jag tycker om att odla allt från bär till grönsaker och blommor. Så fort tid medges åker jag också gärna till Höga Kusten där familjen har ett litet fritidshus. Där blir det inte så mycket odling men det är ett fantastiskt andningshål för oss alla.

Erfarenhet och Drivkraft

I min roll som koordinator jobbar jag administrativt med alla sorters förekommande ärenden som kommer in till Bergenstråhle.

Jag tar hand om vår allmänna postlåda och ser till att inkommande post hanteras och viktigast av allt, att vi har våra tidsfrister i olika ärenden noterade när dessa kommer in från olika myndigheter och platsombud runt om i världen. Jag ser också till att våra kunders årsavgifter för patentärenden aviseras till våra kunder för deras kännedom.

Jag har en gedigen och bred kunskap som jag samlat på mig under alla år sedan jag halkade in i denna bransch på ett bananskal 1994 ett jobb som är fantastiskt roligt och utvecklande och alltid i förändring.

IP Coordinator