Medarbetare

Säg hej till våra fantastiska medarbetare.

De har alla en sak gemensamt: kompetens och engagemang.
Tillsammans ser vi till att ni, med hjälp av kunskap och erfarenhet lyfter er innovation, kreativitet och lönsamhet till en position som era tillgångar förtjänar.

Sortering på förnamn

Alva Hansson

Attorney at Law
079-102 33 28
alva.hansson@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

Om

Jag är jurist specialiserad på IP-strategi, förvaltning, licensiering, förhandling och rådgivning inom immateriella rättigheter och tillgångar. Inom Bergenstråhle är jag även specialiserad inom dataspelsbranschen och bistår alltifrån nystartade indiestudios till stora förläggare med rådgivning inom ämnet.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll är att assistera våra klienter med juridisk rådgivning gällande immateriella rättigheter och tillgångar, såsom varumärken, patent, upphovsrätt och design. Jag diskuterar ofta frågor kring hantering av företagshemligheter och otillbörlig marknadsföring samt hur juridiska strategier och immateriella tillgångar kan stödja och vidareutveckla klientens befintliga affärsplan. Därtill ger jag regelbundet råd i juridiska frågor som rör ägande och kommersialisering av immateriella rättigheter, inklusive förhandling och utformning av relaterade avtal.

Attorney at Law

Andreas Iwerbäck

Unit Manager Telecom/Software
079-102 41 61
andreas.iwerback@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Motorcykelåkande idrottsfantast, som när tränarkarriären nu är avslutad numera pendlar mellan handbollshallar, schacksalonger och ibland kampsportdojos. Maxar skidåkning på vinterhalvåret när motorcykeln står parkerad.
Ser mig som en infoholic som älskar att fördjupa sig i den senaste teknologin och ständigt strävar efter att öka sin kunskap.

Erfarenhet och drivkrafter

Efter 25 års patentarbete, med fokus på kommersialisering, kan jag använda mig av mina analytiska förmågor och expertis för att bidra till våra kunders framgångsrika strategi och tillväxt. Det handlar om allt från patentlicensiering, förvärv av patent, M&A, till hjälp med patenttvister.

En av få i Sverige med lång erfarenhet av standard essentiella patent (SEP), i rollen som både licensgivare och licenstagare, deltagandes i 100-tals förhandlingar hanterandes 1.000-tals standardpatent.

Unit Manager Telecom/Software

Anna Fredriksson

Om

På min fritid tränar, målar och tecknar jag, och så ofta jag kan åker jag till mitt paradis i Skåne.

Erfarenhet och drivkrafter

En viktig del av min erfarenhet är det tidigare jobbet som teknikskribent på Ericsson. Har även arbetat som webbredaktör med översättningar och redigering av text för en industritidskrift och med översättningar av pressmeddelanden för industriföretag. Jag har ett stort intresse för teknik och innovationer och det i kombination med min förmåga att hantera språk är en framgångsfaktor.

Translator

Anna Kronvall

IP Coordinator
079- 102 34 35
anna.kronvall@bergenstrahle.se
 Kontor: Göteborg

Om

Min lediga tid består att umgås med familj och vänner. Får jag en längre lucka kan man unna sig ett fint restaurangbesök eller weekend med vänner.

Erfarenhet och drivrkaft

Bollar de mesta frågor och funderingar kring varumärken kopplat till domännamn och den digitala närvaron.
Tycker det är kul med bredden av kunder vi har och att vi tillsammans utvecklas och ser många möjligheter att kunna utveckla området tillsammans med våra kunder.

IP Coordinator

Anna Lundqvist

IP Consultant
079-102 33 91
anna.lundqvist@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

Helst av allt är jag utomhus och det får gärna vara hav eller fjäll i närheten. Får jag dessutom röra på mig i dessa miljöer, t ex springa, cykla eller åka skidor, blir jag extra glad.

Erfarenhet och drivkrafter

På Bergenstråhle & Partners är jag generalist. Jag är extra bra på att hitta affärsstrategiskt viktiga tillgångar i företaget, det kan vara företagshemligheter, avtal eller en produktdesign. Jag ger strategisk rådgivning om hur tillgångarna kan bygga värde i ett bolag och skapa en kontroll som hjälper bolaget dit det vill.

IP Consultant

Annelie Olofsson

IP Coordinator
073-301 60 71
annelie.olofsson@bergenstrahle.se
 Kontor: Linköping

Om

På min fritid är jag gärna i trädgården och pysslar, eller så läser jag  en bok i hammocken. Tycker om att umgås med familj och vänner och ser gärna också en ”bra” fotbollsmatch.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle är som koordinator. Jag är också auktoriserat varumärkes- och designombud och brinner lite extra just för dessa områden. Uppskattar den stora variationen och möjligheten till utveckling i mitt arbete och tycker om att jobba i team nära dig som kund. Delar också gärna, genom internutbildningar, med mig av den erfarenhet och kunskap jag skaffat mig genom många år i branschen.

IP Coordinator

Ashwathi Pillai

Financial IP Analyst
079-102 37 56
ashwathi.pillai@bergenstrahle.se
 Kontor: Stockholm

Om

När jag inte jobbar spelar jag badminton, är med familj och kompisar eller bakar. Gör jag inte det hittar ni mig liggandes i soffan och kollar indiska filmer.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle & Partners är finansiell analytiker där jag brinner för och jobbar med värdering, marknadsanalyser och all sorts finansiella data. Med kunder pratar jag oftast värdebyggande av bolaget och IP specifikt inför förvärv, exit, börsnotering, investerarsökning osv.

Financial IP Analyst

Astrid Zambrano

IP Coordinator
079-102 00 17
astrid.zambrano@bergenstrahle.se
 Kontor: Linköping

Om

På fritiden hittar du mig numera i stugan med en pensel eller hammare i handen. När tid finns reser jag helst till platser med historia och god mat. Något jag tycker är extra roligt efter pandemin är att vara turist på hemmaplan och upptäcka nya platser i Östergötland.

Erfarenhet och drivkrafter

Min roll på Bergenstråhle är IP Coordinator för varumärke, design, domännamn och juridiska ärenden. IP branschen är fantastik när man ständigt vill utvecklas eftersom man lär sig något nytt varje dag.

Vi får ta del av våra kunders kunskap och lära oss mer om deras branscher för att optimera deras IP portfölj.

IP Coordinator