RESET

Maria Lundström

Patent Attorney

, +46 79 100 39 19
Skellefteå

Maria Lundström är rådgivare till alla innovativa företag i Norrlandsregionen. Med utgångspunkt från vårt kontor hos The Great Northern i Skellefteå hjälper Maria företagen att utveckla sina immateriella tillgångar och samtidigt få ett värdefullt kvitto på sin innovationsförmåga och konkurrenskraft. Maria är född i Arvidsjaur, uppväxt i Skellefteå och ser Umeå, Luleå och Lycksele som innovativa "närorter".

Som civilingenjör från Luleå Tekniska, via takplåtstillverkning på Plannja, patentgranskare hos PRV, IP-strateg på Umeå Universitet Holding och patentkonsult på Zacco, är Maria en av Bergenstråhles starka rådgivare när ditt företag utvecklar nya produkter, löser tekniska problem eller hittar minsta gemensamma nämnaren mellan en forskare och en produktutvecklare.

Maria jobbar nära sina kunder och hjälper till att beräkna värdet på det som finns i tankarna hos företagets anställda. Hon säkerställer att företagen har kontroll över sin IP så långt det är möjligt. Marias erfarenhet sträcker sig från mekaniska konstruktioner och funktioner, via handverktyg till bergborrar, hundvisslor, papperstillverkningsprocesser och olika styrningar inom industrier, maskiner och apparater. Ja, ni förstår. Tveka inte att be Maria om hjälp.