Alexander Lehto, Trådartiklar

Sedan starten 1956 har Trådartiklars varumärke associerats med ”klurig problemlösning” inom trådbockning. Trådartiklar är ett svenskt, innovativt bolag med egen utveckling och modern produktion i småländska Brännehylte.

Läs mer

Fredrik Johansson, Ergosafe

I 25 år har svenska ErgoSafe AB varit både stilbildande och marknadsledare för utveckling och tillverkning av högfunktionella, återvinningsbara och visuellt tilltalande produkter i glas och aluminium.

Läs mer

Alexandra Widelund, Climeon

Climeon har fått otaliga erkännanden för sin innovationskraft och har idag ett marknadsledande fotfäste. Företaget ses som det ledande bolaget inom sin marknad och ”leverantör” till en av lösningarna på klimatfrågan.

Läs mer

Håkan Dackefjord, Wittra

Wittra har löst den stora utmaningen som den nu dominerande GPS-tekniken inte klarar av. Som det innovativa bolag Wittra är, har man jobbat konsekvent med att bygga upp en stark portfölj av immateriella egendomar och rättigheter, kopplade till sin innovation.

Läs mer

Bo Lindqvist, Etac

Etacs utveckling av produkter sker i samarbete med etablerade designers, erfaren vårdpersonal och användare. Samarbetet bidrar starkt till att produkterna betraktas som etablerade standarder och ”benchmarks” för en hel bransch.

Läs mer

Kenneth Forsman, Prevex

Prevex är experter på att fånga upp konkreta kundbehov och omvandla till innovation. Det har gjort företaget till en av de ledande leverantörerna av vattenlås i Europa. Med processtöd från IP Partner affärsutvecklar Prevex med IP som hävstång.

Läs mer