Din roll hos Bergenstråhle

Våra IP-koordinatorer hanterar våra kunders IP-portföljer vilket innebär en mängd administrativa uppgifter genom olika tillgångars hela livscykel. De är experter inom ett stort antal nationella formalitetskrav och samordnar och hanterar IP-portföljen genom teamet, med en effektiv process och med koll på relevant lagstiftning.

 

Vi växer kraftigt och vi behöver nu dela upp vår IP-koordinatorgrupp och rekrytera en ny gruppchef till den portföljförvaltande delen.

Dina uppgifter:

 • Personalansvar för den personal som ingår i den portföljförvaltande gruppen.

 • Vara behjälplig i utvecklingen av våra tjänster inom kompetensgruppen och prissättning av desamma.

 • Leda och koordinera kompetensgruppen.

 • Ansvara för att budgetmålen uppfylls inom kompetensgruppen.

 • Säkerställa att våra tjänster erbjuds och hanteras med en grundläggande ”good practice”.

 • Följa upp och koordinera insatser med teamledare och Head of IP Coordination avseende beläggning inom kompetensgruppen.

 • Själv arbeta aktivt med ärenden inom portföljförvaltning.

Vem är du?

Du är en person med driv, noggrannhet och känsla för detaljer. Du tycker om kundkontakter och får energi av att vara med andra människor. Du tycker om att utveckla både personal och processer. Du är nytänkande och vill testa nya, kanske modernare sätt att utföra befintliga processer och rutiner.

Erfarenhet

Du behöver ha en gedigen erfarenhet från IP-branschen. Vi ser inte att du nödvändigtvis behöver ha den här rollen idag, vi kommer lägga större vikt vid din personlighet och erfarenhet från branschen och i synnerhet portföljförvaltning.

Vi vill vara din bästa arbetsgivare

Vi är ett prestigelöst gäng som har samarbete och trivsel som ledord. Vi befinner oss bland härliga kollegor i en spännande framtidsbransch där det händer mycket och där Bergenstråhle & Partners dessutom har ett nytt sätt att se på IP och hur vi samarbetar med kunder. Hos oss är det prestigelöst och tryggt.

 

Vårt trevliga, nyrenoverade kontor i Stockholm ligger på Magnus Ladulåsgatan 63B, mycket nära tunnelbana och pendeltåg.

Välkommen att fylla i formuläret här bredvid och skicka din ansökan med CV och brev.

För mer information, vänligen kontakta:

Mask-Group-84@2x

Susanne Permerius Persson
Head of IP Coordination

susanne.permerius@bergenstrahle.se
+46 76 534 57 39

Skicka din ansökan genom formuläret (bifoga PDF-filer)
  Gör en intresseanmälan

  Finns det ett jobb för mig hos Bergenstråhle?

  Vi utvecklar vår verksamhet och våra erbjudanden hela tiden. Vi söker regelbundet efter nya kollegor som gillar att lotsa våra kunder mot starkare marknadspositioner och ny tillväxt. Ser du ingen utannonserad tjänst just nu som passar, hör av dig ändå. Vi kanske har något på gång som inte syns eller så kan vi kanske skapa något nytt och spännande tillsammans?

  Fyll i formuläret här till höger och skriv några rader i ett brev om dina tankar och ambitioner. Vi kontaktar dig så snart din intresseanmälan dyker upp!

  Kort om Bergenstråhle & Partners

  Vi hjälper innovativa företag att både skydda och utveckla värdet på sin samlade kunskap. Att ta helhetsgrepp om sitt kunskapskapital har aldrig varit viktigare. Vi har utvecklat unika metoder som hjälper våra kunder att lyckas på sin tillväxtresa.

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.