Det är vi som ser till att immaterialrättsansökningar hanteras som de ska, att avgifter är betalda och att registreringar hålls vid liv. För vi vill ju inte att våra kunder ska gå miste om sina dyrt förvärvade affärsrättigheter.

 

Som IP-koordinator på Bergenstråhle & Partners hanterar vi all administration som har med de immateriella rättighetsområdena design, varumärke och patent att göra. Vi är spindlar i nätet som har kontakt med våra kunder, med immaterialrättsombud runt om i världen och med både svenska och utländska myndigheter.

Med oss blir våra expertkonsulter ännu mer experter

Det är vi som ser till att dina immaterialrättsansökningar hanteras som de ska, att avgifter är betalda och att registreringar hålls vid liv. För vi vill ju inte att våra kunder ska gå miste om sina dyrt förvärvade affärsrättigheter. Vi lägger upp nya ärenden, är med på kundmöten och ser till att våra kollegor kan ge den bästa och mest lönsamma servicen till våra kunder. Tillsammans ser vi till att kunden kan fokusera på sin affär.

Vi drivs av ett härligt arbetsklimat och häftiga idéer

Vi befinner oss bland härliga kollegor mitt i en spännande bransch där det händer mycket hela tiden, där man aldrig blir fullärd och där det finns oändligt med utvecklingsmöjligheter. Här får vi ta del av kundernas fantastiska idéer och uppfinningar och får dessutom vara med när idéerna blir verklighet, det är faktiskt ganska mäktigt! Vi är en viktig del i att det kommer fram så många fantastiska innovationer. Att samarbeta med professionella medarbetare och hela tiden utvecklas, att möta kunder och att känna att vi gör nytta. Det är både en förmån och ett mål.

Vi drivs av ett härligt arbetsklimat och häftiga idéer

Bergenstråhle är en varm och familjär arbetsplats, trots flera mil mellan kollegor och vissa kunder. Vi är vänner och vi trivs bra ihop. Vi är samtidigt väldigt olika och när man har som mest att göra är det värt så mycket att kunna skratta med en kollega och dela en arbetsuppgift eller en utmaning med någon som har tid och som har problemlösarmood påslaget. Prestigelöst och tryggt!

 

Bergenstråhle & Partners är ett nytänkande och modernt företag som tar väl hand om personalen och kunderna och som gärna tar en tätposition i utvecklingen av IP-branschen. Våra roliga fredagsquiz, våra aktiviteter, den ovärderliga pausgympan och allt annat kul som händer på en vecka på jobbet gör att vi ser fram emot att gå till jobbet, här hemma. Det är kul att vara med på Bergenstråhle & Partners spännande resa mot framtiden!

 

Jenny Freding
Passionerad IP Coordinator

Skriv ett svar eller kommentar
    Epost adress publiceras inte

    user (1)@2x

    Kontakta Jenny Freding

    Fler inlägg av Jenny

    Det är vi som ser till att immaterialrättsansökningar hanteras som de ska, att avgifter är betalda och att registreringar hålls vid liv. För vi vill ju inte att våra kunder ska gå miste om sina dyrt förvärvade affärsrättigheter.