Fredrik Johansson, Ergosafe

I 25 år har svenska ErgoSafe AB varit både stilbildande och marknadsledare för utveckling och tillverkning av högfunktionella, återvinningsbara och visuellt tilltalande produkter i glas och aluminium.

Read more

Alexandra Widelund, Climeon

Climeon har fått otaliga erkännanden för sin innovationskraft och har idag ett marknadsledande fotfäste. Företaget ses som det ledande bolaget inom sin marknad och ”leverantör” till en av lösningarna på klimatfrågan.

Read more

Håkan Dackefjord, Wittra

Wittra har löst den stora utmaningen som den nu dominerande GPS-tekniken inte klarar av. Som det innovativa bolag Wittra är, har man jobbat konsekvent med att bygga upp en stark portfölj av immateriella egendomar och rättigheter, kopplade till sin innovation.

Read more

Bo Lindqvist, Etac

Etacs utveckling av nya produkter sker i samarbete med etablerade designers, erfaren vårdpersonal och användare av produkterna. Samarbetet bidrar starkt till att så många produkter betraktas som etablerade standarder och ”benchmarks” för en hel bransch.

Read more

Kenneth Forsman, Prevex

Prevex är experter på att fånga upp konkreta kundbehov och omvandla till innovation. Det har gjort företaget till en av de ledande leverantörerna av vattenlås i Europa. Med vårt processtöd IP Partner kan Prevex affärsutveckla med IP som hävstång.

Read more