Din roll hos Bergenstråhle

Som en del av vårt engagerade juristteam har du en konsultroll med rådgivande karaktär. Du kommer att både identifiera, fånga upp och analysera affärsutmaningar hos kunder, inte minst där de bäst kan lösas i ett legalt sammanhang. Du behöver gilla att skapa förutsättningar för goda affärer.

 

För att lyckas med det ser vi att du har en naturlig förmåga att agera proaktiv rådgivare, är pragmatisk och har förmågan att kunna prioritera och få saker gjorda. I den här rollen är du definitivt en stark relationsbyggare med en empatisk och kommunikativ framtoning.

 

Du är ansvarstagande och dina kunder litar på dig. De är vana vid att få sina komplexa och juridiskt relaterade utmaningar förklarade på ett enkelt sätt som underlättar deras beslut. Kort sagt har du god förmåga att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer samt arbeta med juridik på ett sätt som är tydligt även för icke-jurister.

I din roll vill vi att du ska:

 • Stötta våra kunder inom immaterialrätt och kommersiell avtalsskrivning

 • Arbeta med proaktiv affärsrådgivning där du kombinerar och balanserar kundernas affärsintressen med juridiska behov.

 • Ha eget kundansvar och arbeta med att utveckla våra kunder och tjänster

 • Arbeta såväl självständigt som i olika kundteam.

 • Tycka om att utbyta erfarenheter och stötta dina kollegor.

 • Ha en problemlösande karaktär och vara noggrann i det du gör.

Din bakgrund och erfarenhet:

 • Juristexamen eller affärsjuridisk masterexamen.

 • Minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete inom immaterialrätt, kommersiell avtalsrätt eller annan affärsnära juridisk rådgivning.

 • Erfarenhet av arbete med licensavtal, samarbetsavtal och liknande är meriterande.

 • Erfarenhet av kundansvar och arbete med kundutveckling.

 • Mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift, på både engelska och svenska.

Vi vill vara din bästa arbetsgivare

Hos Bergenstråhle har vi högt ställda mål för framtiden. Vi ser våra anställda som vår absolut viktigaste tillgång och anser att balansen mellan privatliv och arbetsliv är av största vikt för att kunna utvecklas både som individer och som bolag.

 

Vi är i en spännande utvecklingsfas där vår målsättning är att vara en av de bästa arbetsgivarna inom konsultbranschen. Hos oss kommer du att erbjudas stor frihet att utveckla dig själv samtidigt som du får stöd av organisationen för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål.

 

Den vi söker kan med fördel utgå ifrån vårt kontor i Linköping eller Jönköping. Samtidigt har Coronaläget hjälpt oss inse att en kombination mellan företagskontor och hemmakontor fungerar mycket bra i vår värld. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen att fylla i formuläret här bredvid och skicka din ansökan med CV och brev.

För mer information, vänligen kontakta:

Sofia E_webb2

Sofia Eriksson
Head of Legal

sofia.eriksson@bergenstrahle.se
+46 76 104 34 76

Skicka din ansökan genom formuläret (bifoga PDF-filer)
  Gör en intresseanmälan

  Finns det ett jobb för mig hos Bergenstråhle?

  Vi utvecklar vår verksamhet och våra erbjudanden hela tiden. Vi söker regelbundet efter nya kollegor som gillar att lotsa våra kunder mot starkare marknadspositioner och ny tillväxt. Ser du ingen utannonserad tjänst just nu som passar, hör av dig ändå. Vi kanske har något på gång som inte syns eller så kan vi kanske skapa något nytt och spännande tillsammans?

  Fyll i formuläret här till höger och skriv några rader i ett brev om dina tankar och ambitioner. Vi kontaktar dig så snart din intresseanmälan dyker upp!

  Kort om Bergenstråhle & Partners

  Vi hjälper innovativa företag att både skydda och utveckla värdet på sin samlade kunskap. Att ta helhetsgrepp om sitt kunskapskapital har aldrig varit viktigare. Vi har utvecklat unika metoder som hjälper våra kunder att lyckas på sin tillväxtresa.

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.